Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Doar aşa mai semnează Edi Iordănescu prelungirea cu Mediaş. ”Să se rezolve această problemă. E cea mai mare, pentru asta se zbate toată lumea”

Superliga Publicat pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19368385/1/iordanescu-jr.jpg

Anghel Iordănescu a vorbit despre decizia pe care o va lua Edi Iordănescu în vară, dacă mai rămâne sau nu la Gaz Metan Mediaş. Din precizările fostului selecţioner al naţionalei României, deocamdată fiul său nu a luat o hotărâre clară, dar totul depinde de siguranţa financiară a clubului. Dacă oamenii care decid soarta echipei îi garantează că va avea un buget net superior celui din această stagiune, atunci va rămâne.

Sincer să fiu nici eu nu cunosc foarte multe amănunte, deşi vorbesc cu el zilnic. Problema cea mai importantă şi cea mai arzătoare este clubul. Trebuie să iasă din această situaţie în care se află, din insolvenţă. Deja clubul a obţinut o performanţă deosebită, prin prisma faptului că s-a clasat în primele şase şi a intrat în play-off, iar pe de altă parte lucrurile nu sunt fireşti şi nu sunt normale, fiindcă sunt foarte multe îndoieli şi foarte multe lucruri de rezolvat.

Şi cea mai mare problemă este latura financiară cu care se luptă sau pentru care se zbate toată lumea”, a declarat Anghel Iordănescu, conform Telekom Sport. Iordănescu jr. a cerut un buget mai mare pentru stagiunea 2020-2021, pentru a rămâne. Conducerea îi va comunica suma pe care poate să o garanteze, iar ulterior antrenorul va lua o decizie.  

În ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat Mediaş în acest sezon, a reuşit totuşi să se califice îl play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Iordănescu a evoluat în două meciuri în grupa pentru campionat, până la suspendarea campinatului, şi a înregitrat o înfrângere, 1-2 cu Craiova în deplasare, şi un egal, 0-0 cu CFR Cluj pe teren propriu.

Gaz Metan este pe ultimul loc îl play-off, poziţia a 6-a, cu 23 de puncte, la 7 distanţă de liderul CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele