Ultima oră
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt în 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt în 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV

Doar lui Mike Tyson i se putea întâmpla. Ce a făcut fostul campion mondial, când o femeie străină a intrat în curte să se joace cu tigrul lui. ”Aveam foarte mulţi bani la acea vreme”

Box Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19319431/1/mike-tyson.jpg

Mike Tyson (53 de ani) nu a avut doar o viaţă de sportiv cu care a ieşit în prim-plan în presă, ci şi o viaţă personală activă, fiind de multe ori în centrul atenţiei cu episoade mai puţin de apreciat. Unul dintre ele s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, când fostul pugilist a fost nevoit să plătească 250.000 de dolari.

Tyson a povestit într-un filmuleţ pe Instagram că suma a fost oferită unei femei care intrase pe proprietatea lui să se joace cu un tigru. Animalul a atacat-o pe femeie şi i-a produs răni grave.

"Nu, Joe, nu aşa s-a întâmplat. Cineva a sărit gardul, a intrat în locul unde aveam tigrii şi a început să se joace cu ei. Tigrul nu o cunoştea pe femeia respectivă şi a fost un accident nefericit. Au vrut să mă dea în judecată, dar ea a sărit gardul şi a comis o infracţiune.

Când am văzut ce i-a făcut tigrul la mână...aveam foarte mulţi bani la acea vreme...i-am dat 250.000 de dolari respectivei, pentru că era pur şi simplu distrusă", a spus Mike Tyson.

Tyson: ”M-am descurcat mereu cu lucrurile rele, aşa a fost toată viaţa mea”

Fostul boxer trece prin momente dificile acum. Nu mai are bani, iar în urmă cu câteva săptămâni a declarat că îi este mai uşor să moară, decât să trăiască.

"Având în vedere experienţa mea şi toate lucrurile prin care am trecut, cu cât aflu mai multe despre moarte, cu atât sunt mai dispus să mor. Da, abia aştept. Nu mi-e frică! Mi se pare că să trăiesc este mai complicat decât să mor. Pentru a trăi e nevoie de mult curaj. Ne luăm prea în serios.

Credem că suntem importanţi. Ce naiba? Suntem nimeni! Credem că suntem speciali, dar faima e de rahat. La un moment dat descoperi că nu eşti special, că poţi să ajungi la închisoare sau să mori. E posibil să fii tratat rău. Nu mă aştept să mi se întâmple lucruri rele, dar dacă se întâmplă, înţeleg că sunt capabil să le fac faţă.

M-am descurcat mereu cu lucrurile rele, aşa a fost toată viaţa mea. Ştiu că pot apărea lucruri de rahat. Când se întâmplă, fac cumva şi nu îmi pierd speranţa", a explicat Mike Tyson.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele