Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Doi jucători de bază ai lui Bayern refuză prelungirea. Alte două nume plecă după expirarea împrumuturilor

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 11 mai 2020
mail-share icon Email

Probleme mari de lot pentru campioana Bundesligii. Oficialii lui Bayern au de gestionat un val mare de jucători care vor să plece, unii mai mult ca sigur o vor şi face în această vară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19358178/1/bayern.jpg

Primul numare mare care nu mai vrea să continue la bavarezi este Manuel Neuer(34 de ani), unul din jucătorii emblematicii ai clubului din ultimul deceniu. Fotbalistul este nemulţumit de oferta financiară pe care oficialii i-au făcut-o ca să prelungească, dar şi de faptul că pe postul său a fost transferat Alexander Nubel, de la Schalke 04, care i-ar face concurenţă serioasă.

Neuer care este şi căpitanul echipei dar şi al naţionalei Germaniei evoluează din 2011 pentru bavarezi. În acest sezon a fost titular incotestabil şi a apărat poarta în 25 de partide în campionat şi 7 în Champions League.

Un alt nume greu care ar putea pleca este fundaşul stâng David Alaba(27 de ani). Fotbalistul austriac este ca şi Neuer nemulţumit de oferta primită pentru prelungirea contractului, scadent în această vară. Alaba este la echipă din 2008, când Bayern l-a luat de la Austria Viena pentru doar 150.000. În acest sezon fotbalistul a evoluat de 20 de ori în campionat şi de 4 ori în Champions League.

Dacă situţiile lui Neuer şi Alaba sunt incerte, mai mult ca sigur peste puţin timp Odriozola şi Coutinho vor părăsi vestiarul şi se vor reîntoarce la formaţiile care i-au împrumutat la Bayern. Oriozola se va reîntoarce la Real, care va decide dacă îl ţine sau îl împrumută din nou, iar Coutinho de curând accidentat revine la Barcelona, după un sezon nu foarte bun de Bundesliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele