Ultima oră
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"

Doi jucători de la Union Berlin au fost amendaţi, după ce au sărbătorit cu fanii

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19397271/1/uni.jpg

Marţi, Union Berlin a trecut cu 1-0 de ”lanterna roşie” Padeborn, iar un grup de fani a ieşit să sărbătorească succesul.

La eveniment au participat şi doi jucători. Este vorba despre Christopher Trimmel şi Sheraldo Becker. Imaginile cu cei doi au ajuns şi la oficialii din Budesliga, care au decis să îi plaseze în carantină, pentru efectuarea testelor Covid-19. Aceştia vor putea reveni la activităţile normale, doar dacă probele prelevate vor fi negative.

Nu s-au dat informaţii despre totaul amenzilor aplicate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele