Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Doi spectatori au murit într-un accidentt la un raliu în Italia

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20376056/1/ral.jpg

Doi bărbaţi care asistau la raliul Appenin-Reggiano, în Italia, au murit într-un accident, sâmbătă, în zona localităţii Riverzana in Canossa, relatează AFP.

Cei doi au fost loviţi de maşina Peugeot 208 a unui echipaj italian participant la cursă. Vehiculul a ieşit în decor pe o porţiune dreaptă a parcursului şi a intrat într-un grup de spectatori.

Victimele aveau 21 de ani, respectiv 35 de ani. Bărbaţii au fost transportaţi cu elicopterul la spitalul din Bergamo, dar nu au mai putut fi salvaţi.

Pilotul şi copilotul maşinii au scăpat nevătămaţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele