Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

Doliu în fotbalul românesc! Unul dintre cei mai promiţători juniori a decedat

FC Voluntari Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20331678/1/226753216-4187265238035501-2053391159129867733-n.jpg

O nouă tragedie loveşte fotbalul românesc. Mario Gheorghe, unul dintre cei mai promiţători portari ai generaţiei sale, aflat în grupa 2007 (n.r.- anul naşterii jucătorului) a Academiei de Fotbal Voluntari, a decedat în urma unui tragic accident de maşină.

Prim-divizionara şi-a exprimat regretul şi i-a transmis sincere condoleanţe familiei adolescentului printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

”Drum lin printre îngeri, Mario!

FC Voluntari regretă trecerea în nefiinţă a lui Mario Gheorghe, component al grupei 2007 a Academiei de Fotbal Voluntari!

Unul din cei mai talentaţi portari ai generaţiei sale, Mario s-a stins din viaţă, aseară, într-un tragic accident de maşină.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul îndurerat al clubului FC Voluntari, publicat pe pagina de Facebook a formaţiei ilfovene.

În 2019, Mario Gheorghe a fost premiat drept cel mai bun portar al grupei sale la turneul ”Bucharest Football Cup”.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele