Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Doliu în lumea atletismului! Alex Quiñonez, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial, a fost ucis în Ecuador

Atletism Publicat pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20440221/1/alex.jpg

Atletul ecuadorian Alex Quiñonez, medaliat cu bronz la 200 metri la Campionatul Mondial din 2019, a fost ucis prin împuşcare, vineri, la Guayaquil, în Ecuador.

Sportivul avea 32 de ani.

Alex Quiñonez se afla într-o zonă comercială dintr-un cartier din Guayaquil, un oraş din centrul Ecuadorului, vineri seară cu cântăreţul Arcalla, când s-au tras focuri de armă în direcţia lor. Ambii bărbaţi au murit pe loc.

Quiñonez, medaliat cu bronz la 200 m la Mondialele 2019, avea 32 de ani. Moartea sprinterului ecuadorian a fost confirmată de Ministerul Sportului, care a regretat "pierderea unui mare sportiv, a unei persoane care ne-a făcut să visăm".
 
Quiñonez nu a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei suspendări pentru încălcarea regulilor de localizare.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele