Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Doliu în lumea sportului italian. Un fost sportiv a fost răpus de COVID-19

Sporturi Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19328879/1/donato-sabia.jpg

Donato Sabia, fost mare atlet italian în anii 80, a decedat la vârsta de 56 de ani, după ce fusese infectat cu COVID-19. Potrivit Gazzetta dello Sport, fostul sportiv era internat şi s-a stins din viaţă la Spitalul San Carlo din Potenza. Săptămâna trecută, tatăl lui Donato Sabia a murit din acelaşi motiv.

Cele mai mari performanţe ale italianului, la Jocurile Olimpice, au fost bifate la ediţiile din Los Angeles (1984) şi Seul (1988), când s-a calificat în ultimul act în proba 800m..  

Virusul COVID-19 a făcut o victimă în rândul foştilor sportivi şi în SUA. Tom Dempsey, fost jucător al echipei de fotbal american din NFL, New Orleans Saints, a decedat la vârsta de 73 de ani, la câteva zile după ce a fost depistat pozitiv.

Dempsey a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american. La începutul carierei, a devenit cunoscut după ce s-a aflat că nu avea degete la piciorul drept, dar ulterior a intrat în cărţile de istorie ale NFL, când a reuşit un gol de la cea mai mare distanţă de la acel moment. În 1970, a marcat de la 57.6 m.. Pe lângă echipa New Orleans Saints, a mai fost legitimat la Philadelphia Eagles, Los Angeles Rams, Houston Oilers şi Buffalo Bills. S-a retras în 1979, după ce a fost diagnosticat cu Alzheimer.

New Orleans a emis un comicat de presă după anunţul că Tom Dempsey a decedat. ”Familia New Orleans Saints este profund întristată şi îndurerată în aceste vremuri foarte dificile. Viaţa lui Tom a arătat puterea spiritului uman şi determinarea de a nu permite problemelor să te împiedice să îţi realizezi aspiraţiile”, se arată în mesaj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele