Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Doliu în NBA! A murit primul antrenor al lui Ghiţă Mureşan de la Washington Wizzards. Mesajul lui Big Ghiţă

Baschet Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19380771/1/ghita.jpg

Primul antrenor al lui Ghiţă Mureşan în NBA, Wes Unseld, şi fost mare jucător în liga nord-americană, a decedat la vârsta de 74 de ani. Big Ghiţă a transmis un mesaj de condoleanţe.

”Odihneşte-te în pace, Wes Unseld, primul meu antrenor în NBA! Un mare jucător şi un om şi mai bun. Gândurile şi rugăciunile mele sunt cu familia lui”, a transmis Ghiţă Mureşan, miercuri, alături de fotografii cu regretatul antrenor şi jucător din NBA.

Vestea a fost dată, marţi, de Washington Wizzards, care a menţionat într-un comunicat de presă că Unseld avea mai multe probleme de sănătate.

Wes Unseld a jucat în NBA între anii 1968-1981. După încheierea carierei de jucător a activat la Washington ca antrenor principal sau secund, precum şi ca manager general şi vicepreşedinte.

În 1993, când Ghiţă Mureşan ajungea în NBA, a lucrat chiar cu Wes Unseld la Washington Bullets, cum se numea pe atunci, care a antrenat echipa între 1988-1994.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele