Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Donaţie importantă făcută de Bale. Lupta cu coronavirusul va fi mai uşoară acum

Fotbal Internațional Publicat pe 23 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19341701/1/bale.jpg

Gareth Bale a ajutat un spital din Ţara Galilor cu bani în lupta cu coronavirusul. Fotbalistul lui Real Madrid a anunţat, printr-un filmuleţ postat pe conturile de socializare, că a donat 500.000 de lire sterline.

Spitalul Universitar al Ţării Galilor are un loc special în inima mea. Acolo m-am născut şi mi-a ajutat mult prietenii, familia şi comunitatea în general.

Eu şi familia mea vrem să ne arătăm susţinerea. Faceţi o treabă extraordinară şi vă mulţumesc mult”, a spus Bale într-un filmuleţ postat pe Twitter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri