Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Donnarumma, sincer despre motivul pentru care nu s-a bucurat după penalty-ul apărat lui Saka: "Nu am ştiut că am câştigat!"

EURO 2020 Publicat pe 13 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20290558/1/gd.jpg


Tensiunea loviturilor de departajare din finala EURO 2020 l-a făcut pe Gianluigi Donnarumma să nu realizeze pur şi simplu că Anglia a devenit noua campioană a Europei! Dezvăluirile îi aparţin tânărului goalkeeper, care a recunoscut că nu şi-a dat seama de uriaşa performanţă realizată odată cu penalty-ul apărat în faţa lui Bukayo Saka.
 
Imediat după ce l-a ghicit pe tânărul englez, Donnarumma s-a ridicat calm de pe gazon, iar restul coechipierilor au sprintat spre el pentru a sărbători victoria. Abia atunci şi-a dat seama că e campion al Europei, după cum le-a spus jurnaliştilor italieni la revenirea în ţară:
 
"N-am înţeles nimic. Mă prăbuşisem deja pe gazon când am văzut că Jorginho a ratat, crezusem că am pierdut. După ce am apărat, am mers şi am văzut că VAR-ul a aprobat, apoi am văzut că ai mei coechipierii au început să alerge către mine, atunci am înţeles totul. Eu nu m-am bucurat pentru că n-am ştiut că am câştigat", a declarat "Gigio", pentru Sky Italia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele