Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Dorinel Munteanu, dezamăgit după ce a fost eliminat de pe banca tehnică a celor de la CSM Reşiţa. Cui are să îi facă reproşuri

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19379550/1/d-d.jpg

Dorinel Munteanu s-a arătat extrem de dezamăgit că cei de la CSM Reşiţa nu i-au prelungit contractul scadent zilele trecute şi au decis să îl înlăture de la echipă.

Fostul tehnician din liga secundă a vorbit în cadrul unei intervenţii la radio despre situaţia delicată prin care a trecut, trimiţând săgeţi către Cristian Bobar, preşedintele clubului, pe care îl acuză că l-a concediat din senin fără să fie anunţat în prealabil.

Dorinel Munteanu a mai declarat că a avut numeroase discuţii atât cu cei din conducere, cât şi cu primarul municipiului Reşiţa, care i-au dat asigurări că totul va fi bine, iar colaborarea va continua, mai ales că de la instalarea lui pe bancă rezultatele au fost foarte bune, iar echipa a urcat în clasamentul Ligii 2.

”Am aşteptat puţin să treacă câteva zile de la acel comunicat. Vreau să transmit celui care a scris acel comunicat, preşedintele clubului, că vreau o dezminţire, fiindcă specifică în acel comunicat că am cerut o mărire de salariu, iar acest lucru mă deranjează foarte mult. El ştie ce am discutat, care a fost ultima discuţie, după ce am vorbit în trei, şi cu primarul oraşului. Sub nicio formă nu s-a pus problema salariului sau părţii financiare . Mai mult decât atât, dacă are personalitate, să-mi fi reproşat ceea ce nu am făcut eu la echipă, adică ce am realizat după perioada de iarnă. Era mult mai credibil să spună aceste lucruri, pentru că, dacă n-a fost mulţumit de rezultatele din ultimele cinci etape, vreau să anunţ toţi iubitorii echipei şi susţinătorii mei, care mă susţin şi au încredere în mine, că eu am preluat atunci o echipă care, după perioada de iarnă, a fost total schimbată. Şi el ştie foarte bine de aceste lucruri.

M-a deranjat foarte mult. Nu sunt ofticat, dar sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat, fiindcă toate discuţiile, până la discuţia în trei, cu domnul primar, şi, după aceea, cu preşedintele clubului, au fost pozitive. Am avut în gând să creez o echipă puternică, ceea ce am şi făcut după pregătirea de iarnă. Am adus jucători care am considerat eu că se potrivesc şi am vrut să duc echipa să nu retrogradăm anul acesta, deşi a venit pandemia şi ne-a ajutat anumite salturi. Dar am mai spus, că nu am fost mulţumit, pentru că aş fi vrut să demonstrez tuturor calităţile mele de antrenor şi ceea ce am vrut să fac la Reşiţa. M-am reîntors la Reşiţa numai la cerinţa primarului, nu la propunerea celorlalţi. În comunicatul pe care l-a dat a invocat consilierii. Pe mine m-a deranjat foarte mult aceste lucruri. Trebuia să spună personal şi la subiect despre ceea ce am făcut eu din iarnă până în primele două etape. Dar acum a trecut. Sigur, dezamăgirea, din punctul meu de vedere, este mare, dar am vrut să ştie exact suporterii şi oamenii care iubesc într-adevăr această echipă, nu cei care stau pe Facebook în fiecare zi şi intervin şi ies cu tot felul de lucruri care nu sunt adevărate”,  a spus Dorinel Munteanu, pentru Radio Reşiţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele