Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Dorit de Barcelona, Van de Beek a ajuns la Manchester United. Detaliile transferului

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19468945/1/bek.jpg

Donny Van de Beek (23 de ani) este noul jucător al celor de la Manchester United, pentru care formaţia din Premier League va plăti 40 de milioane de euro, plus bonusuri de performanţă, conform presei britanice.

Fotbalistul olandez va semna un acord pe 5 sezoane, iar salariul nu a fost încă făcut public. Van de Beek a fost una din ţintele verii ale celor de la Barcelona, mai ales de când compatriotul său Ronald Koeman s-a instalat pe banca tehnică. Iar despărţirea de Ajax, clubul copilăriei şi al maturităţii, s-a produs printr-un videoclip emoţionant postat de echipa olandeză pe reţelele sociale: „Nu pot să explic ce oportunitate incredibilă e să ajungi la un club cu o aşa istorie incredibilă.Aş vrea să mulţumesc tuturor celor de la Ajax. Am crescut acolo şi voi avea mereu o legătură specială cu clubul. Acum sunt gata să fac următorul pas în cariera mea şi să fac performanţă la cel mai înalt nivel. Nu e un standard mai ridicat decât Manchester United. Toată lumea mi-a spus cât de incredibilă este atmosfera de pe Old Trafford şi abia aştept să am această experienţă, odată ce va fi sigur pentru fani să se întoarcă”, a spus olandezul, pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Conform Transfermarkt, fotbalistul este cotat la 44 de milioane.

mail-share icon Email
viewscnt