Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Dortmund - FC Koln 1-2. „Dubla” lui Skhiri le aduce 3 puncte nesperate „ţapilor”

Bundesliga Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19633142/1/dortmund-koln.jpg
Dortmund s-a poticnit pe teren propriu, 1-2 cu FC Koln, într-un meci din etapa a 9-a din Bundesliga. În urma acestui eşec, „galbenii” pierd un tempo în lupta pentru titlu şi îi permit rivalei Bayern să se distanţeze la 4 puncte.
 
Surprinzător, cei care au lovit primii au fost oaspeţii, în urma unei faze fixe. În minutul 9, Wolf a executat un corner, iar Skhiri, apărut excelent, a reluat imparabil din apropiere, pentru 0-1. Acesta a rămas de altfel scorul primei reprize, chiar dacă Dortmund s-ar fi putut întâlni cu golul la una dintre cele câteva oportunităţi create la poarta „ţapilor”.
 
În partea secundă a jocului, gazdele au forţat, însă tot FC Koln a reuşit să marcheze. Golul 2 a venit tot după un corner, la o fază la care defensiva celor de la Dortmund a stat la fel de prost ca la primul scurtcircuit. Dar asemănarea cu faza primului gol nu s-a oprit aici. Şi de această dată Wolf a executat un corner, mingea i-a depăşit pe fundaşii gazdelor, iar Skhiri a avut de îndeplinit o simplă formalitate şi a trimis uşor în plasă de la nici măcar un metru, iar tabela arăta 0-2, după exact o oră de joc.
 
Gazdele au reuşit totuşi să înscrie, când mai rămăsese ceva mai mult de un sfert de joc. Reyna şi Hazard au făcut şah-mat apărarea „ţapilor”, iar ultimul a înscris ca la antrenament, cu un şut din interiorul careului la colţul lung. Nu au reuşit să o mai facă măcar o dată, pentru a obşine cel puţin o remiză, astfel că FC Koln pleacă victorioasă de pe „Signal Iduna Park”.
 
După acest eşec, Dortmund rămâne cu 18 puncte cade pe locul 3. Lider este Bayern, cu 22 de puncte, urmată de Leipzig, care a făcut 20 de puncte după victoria de azi cu Bielefeld (scor 2-1). Adeversara de azi a Borussiei Dortmund, FC Koln, face 6 puncte şi urcă până pe poziţia a 15-a, prima deasupra liniei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele