Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Dortmund - Hoffenheim, de la ora 16.30, în direct pe Look Sport 2. Programul complet al transmisiunilor din etapa a 21-a din Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 13 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19968095/1/haaland.jpg
Borussia Dortmund traversează o perioadă dificilă, iar jocul neconvingător al echipei a avut repercusiuni asupra situaţiei din clasament. După 20 de runde, Dortmund e abia a şasea în Bundesliga, şi are 32 de puncte. Distanţa faţă de liderul Bayern e de 16 puncte, iar la cum decurg lucrurile pare insurmontabilă.
 
Meciul cu Hoffenheim e cu atât mai important pentru gazde, însă un eventual eşec ar putea să însemne prelungirea situaţiei dificile.
Dormund – Hoffenheim se vede sâmbătă, de la 16.30 şi va fi transmis în direct de Look Sport 2. Iată şi programul complet al transmisiunilor Look Sport din runda a 21-a a Bundesligii:
 
Sâmbătă
16:30  Dortmund - Hoffenheim - Look Sport 2
16:30  Leverkusen - Mainz - Look Sport 3
16:30  Sttugart - Herta Berlin - looksport.ro/ppv2
16:30 Werder Bremen - Freiburg - looksport.ro/ppv3
19:00 Union Berlin - Schalke 04 - looksport.ro/ppv1
 
Duminică
16:30 Frankfurt - FC Koln - Look Sport
19:00 Wolfsburg - Borusia Mochengladbach - Look Sport 3
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele