Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Dortmund – Leverkusen, sâmbătă, de la 16.30, Look Sport 2. Bundesliga se încheie cu un derby de zile mari

Bundesliga Publicat pe 22 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20203394/1/profimedia-0591671586.jpg
Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen se înfruntă sâmbătă, de la 16.30, în direct pe Look Sport 2, în  derby-ul ultimei etape din campionatul Germaniei.
 
Altfel, zarurile sunt aruncate în Bundesliga şi se ştiu echipele care vor juca din sezonul viitor în competiţiile europene, aşa cum se ştie deja de mult numele campioanei, eterna Bayern Munchen. Pe lângă fosta deţinătoare a UEFA Champions League, în cea mai importantă competiţie europeană vor evolua Leipzig, Dortmund şi Wolfsburg, care ocupă locurile 2, 3 şi 4 chiar în această ordine. 
 
Totodată, Frankfurt şi Leverkusen sunt sigure de locul lor în Europa League, în vreme ce Union Berlin va reprezenta Germania în Conference League.
În schimb, suspansul se păstrează în subsolul clasamentului, în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă Schalke e retrogradată de câteva luni bune, Bielfeld, Bremen şi Koln se luptă să evite celălalt loc care duce în Bundesliga 2.
 
Posturile Look Sport vor transmite cinci partide din această ultimă rundă din Bundesliga, toate sâmbătă de la ora 16.30, după următorul program:
 
Bayern Munchen - Augsburg - looksport.ro/ppv1
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen - Look Sport 2
Eintracht Frankfurt - Freiburg - looksport.ro/ppv2
Koln - Schalke - looksport.ro/ppv3
Werder Bremen - Gladbach - looksport.ro/ppv4
 
Tot sâmbătă şi tot de la aceeaşi oră se joacă şi celelalte patru meciuri, după cum urmează:
Hoffenheim - Hertha -
Wolfsburg - Mainz -
Stuttgart - Arminia Bielefeld -
Union Berlin - Leipzig -
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele