Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Doru Dumitrescu, fost campion al României cu Viitorul, se retrage la 22 de ani. Motivul din spatele deciziei

Farul Constanta Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20143611/1/rps0840.jpg

Unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti români din urmă cu câţiva ani, se retrage. La numai 22 de ani, Doru Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate, în urma unei accidentări suferite în perioada în care a fost împrumutat de Viitorul Constanţa la U Cluj. În 2018, mai exact, a avut loc nefericitul episod pentru Dumitrescu, moment în care s-a ales cu ruptură de ligamente.

Din nefericire, nici până acum nu s-a vindecat complet astfel că a decis, iată, la mai bine de trei ani de la acel moment, să se retragă, potrivit Ziare.com. Doru Dumitrescu era văzut ca un tânăr cu mare potenţial, fiind catalogat dreptul un ”produs” de mare perspectivă al Academiei Gică Hagi.

Doru Dumitrescu se poate mândri cu titlul de campion al României cu Viitorul Constanţa, în 2017. A prins, ce-i drept, doar 14 meciuri în Liga 1.

Viitorul riscă retrogradarea în Liga 2

Viitorul Constanţa ar fi o pierdere pentru Casa Liga 1, e de părere Mirel Albon. A analizat ceea ce a făcut clubul de la malul mării de când a urcat în prima divizie şi crede că o parte din performanţele României U21 au la bază proiectul Viitorul, de la academie, până la echipele ”under” foarte bine organizate şi, normal, cu ceea ce s-a întâmplat până acum la echipa mare.

Mirel Albon a declarat în emisiunea Fotbal Look că filozofia Viitorului este unică în România, dar şi că datorită organizării a reuşit să triumfe pe plan intern în urmă cu câţiva ani, când a luat campionatul. Acum, trece prin momente foarte dificile, fiind în pragul retrogradării în Liga 2.  

Mirel Albon: ”Dacă nu era Academia Hagi, nu ştiu unde eram cu naţionala U21. Ar fi păcat să ajungă Viitorul Constanţa în Liga 2; urmează o situaţie foarte dificilă. Echipa nu se exprimă la un nivel care să dea speranţe de salvare, dar să sperăm că va câştiga meciul următor, cu Iaşi, şi că în final va evita retrogradarea”.

Ioan Ovidiu Sabău a continuat: ”Ce să le facă Anghel jucătorilor? Să îi certe? Să le reproşeze? Jucătorii trebuie să se refacă, să fie lăudaţi şi să fie pregătiţi fizic şi mental. Să fie găsiţi jucătorii care mai au chef de fotbal, care vor să joace şi să salveze Viitorul”.

FC Voluntari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a treia a play-out-ului din Casa Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jefte (28).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele