Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Dosar deschis împotriva lui Ronaldo de procuratura din Torino! Ce riscă CR7 după ce a încălcat toate regulile impuse

Fotbal Internațional Publicat pe 14 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19513717/1/cristiano-2.jpg

Cristiano Ronaldo este în centrul unui scandal care poate lua amploare, după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, intrând ulterior în izolare.

Situaţia portughezului e privită acum ca o potenţială "bombă cu ceas" pentru lumea fotbalului, în condiţiile în care starul lui Juventus a intrat în contact cu mulţi fotbalişti de top şi nu numai, fără să ţină cont de măsurile de distanţare impuse de autorităţi.

Data exactă la care CR7 a luat virusului nu poate fi stabilită, motiv pentru care toţi contacţii acestuia din ultimele 10 zile sunt în pericol.

Conform Gazzetta dello Sport, Ronaldo ar fi trebuit să intre în izolare pe 4 octombrie, în hotelul lui Juventus, după ce doi membri ai staff-ului fuseseră confirmaţi cu COVID-19. Putea părăsi locaţia numai după trei teste negative, însă Ronaldo a refuzat izolarea susţinând că ultimele sale două teste au fost negative. CR7 dorea să ajungă în Portugalia pentru a onora convocarea la echipa naţională şi asta a şi făcut.

Ulterior, Ronaldo a intrat în contact fără nicio măsură de prevenţie cu starurile din naţionala Franţei sau cea a Spaniei, cu care Portugalia s-a confruntat în ultima săptămână.

Ronaldo va rata cu siguranţă următoarele trei meciuri oficiale ale lui Juventus, însă în acest moment este pasibil şi de o amendă după ce procuratura din Torino a deschis un dosar împotriva sa, iar ancheta ce va urma va determina în ce măsură portughezul se poate face vinovat de răspândirea virusului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri