Ultima oră
LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 1-0. Manchester City, în avantaj la Porto LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 1-0. Manchester City, în avantaj la Porto
OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi
Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv
BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona! BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona!
Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19 Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19
Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita” Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita”

Dosar deschis împotriva lui Ronaldo de procuratura din Torino! Ce riscă CR7 după ce a încălcat toate regulile impuse

Fotbal Publicat pe 14 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19513717/1/cristiano-2.jpg

Cristiano Ronaldo este în centrul unui scandal care poate lua amploare, după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, intrând ulterior în izolare.

Situaţia portughezului e privită acum ca o potenţială "bombă cu ceas" pentru lumea fotbalului, în condiţiile în care starul lui Juventus a intrat în contact cu mulţi fotbalişti de top şi nu numai, fără să ţină cont de măsurile de distanţare impuse de autorităţi.

Data exactă la care CR7 a luat virusului nu poate fi stabilită, motiv pentru care toţi contacţii acestuia din ultimele 10 zile sunt în pericol.

Conform Gazzetta dello Sport, Ronaldo ar fi trebuit să intre în izolare pe 4 octombrie, în hotelul lui Juventus, după ce doi membri ai staff-ului fuseseră confirmaţi cu COVID-19. Putea părăsi locaţia numai după trei teste negative, însă Ronaldo a refuzat izolarea susţinând că ultimele sale două teste au fost negative. CR7 dorea să ajungă în Portugalia pentru a onora convocarea la echipa naţională şi asta a şi făcut.

Ulterior, Ronaldo a intrat în contact fără nicio măsură de prevenţie cu starurile din naţionala Franţei sau cea a Spaniei, cu care Portugalia s-a confruntat în ultima săptămână.

Ronaldo va rata cu siguranţă următoarele trei meciuri oficiale ale lui Juventus, însă în acest moment este pasibil şi de o amendă după ce procuratura din Torino a deschis un dosar împotriva sa, iar ancheta ce va urma va determina în ce măsură portughezul se poate face vinovat de răspândirea virusului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele