Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Dosar penal pentru Florinel Coman! Care sunt acuzaţiile aduse jucătorului FCSB

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20001691/1/rps2769.jpg

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international, potrivit g4media.ro.

Autorităţile au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Atacantul de la FCSB riscă inclusiv închisoare cu suspendare, dar va primi cel mai probabil o amendă penală.

Florinel Coman (22 de ani) a reuşit 2 goluri şi 7 pase decisive pentru FCSB în acest sezon, fiind cotat de Transfermarkt la 5,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele