Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Două meciuri din Liga 2 au fost decise la masa verde! Farul şi Mioveni au profitat de regulament

Liga II Publicat pe 1 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19635700/1/ast-rip.jpg


Meciurile Ripensia Timişoara - CS Mioveni şi Universitatea Cluj - Farul Constanţa, programate iniţial pe data de 2 decembrie, au fost anulate din cauza apariţiei cazurilor de COVID-19 la ambele echipe oaspete. Astfel, conform regulamentului FRF pentru acest sezon de Liga 2, atât CS Mioveni, cât şi Farul vor câştiga partidele cu 3-0 la masa verde.
 
Paragraful din regulament referitor la COVID-19 spune că meciul poate fi programat o singură dată, iar în cazul în care nu se va disputa nici la a doua dată stabilită câştigătoare va fi declarată echipa care a putut să joace primul meci. În aceste cazuri, Ripensia şi u Cluj au avut focare de COVID-19 la prima porogramare, iar Mioveni şi Farul au raportat, acum, trei, respectiv şase teste PCR pozitive. Suficient pentru a se alege cu trei puncte la masa verde!
 
"Ce pot să spun decât că ştiu prin ce am trecut noi. Le urez multă sănătate celor de la Mioveni. Sănătatea este cel mai important lucru. Nu ştiu câte cazuri au, nu am vorbit cu nimeni de acolo. Acum am ieşit din antrenament. Noi am avut 23 de cazuri", a fost reacţia de fair play a lui Cosmin Petruescu, antrenorul Ripensiei, la auzul veştii că pierde meciul cu 0-3.
mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele