Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Două ţări se luptă pentru organizarea fazelor finale ale Ligii Campionilor 2019/2020. Decizia se ia pe 17 iunie

Champions League Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19381468/1/liga-campionilor.jpg
Trofeul Ligii Campionilor 2019/2020 va fi decernat fie în Portugalia, fie în Germania, a anunţat, luni, Associated Press, care citează o sursă apropiată de UEFA. În mod sigur, ultimul act nu se va mai juca la Istanbul, aşa cum era programat oficial.
 
Întreruptă de pandemia de COVID-19 la începutul fazelor eliminatorii, cea mai importantă competiţie intercluburi din lume îşi va desfăşura fazele finale într-o singură ţară. Planurile fiind date peste cap, UEFA ia acum în calcul două variante: Portugalia şi Germania. Iar o decizie finală se va lua pe 17 iunie, când subiectul va fi dezbătut şi rezolvat într-un Comitet Executiv al forului european.
 
Evident, prioritate are sănătatea jucătorilor, UEFA urmând să aleagă un cadru de desfăşurare cât mai aproape de condiţiile propice. Iar Portugalia şi Germania sunt opţiuni logice, în contextul în care ambele ligi din aceste ţări s-au reluat deja.
 
Potrivit presei internaţionale, oraşul din Portugalia în care s-ar putea desfăşura sferturile, semifinala şi finala este Lisabona, în timp ce Germania merge pe varianta Frankfurt.
 
PSG, Atalanta, Atletico Madrid şi RB Leipzig sunt echipele calificate deja în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Celelalte patru vor fi alese în urma duelurilor retur Manchester City - Real Madrid (2-1 în tur, pe Bernabeu), Bayern - Chelsea (3-0 în tur pentru bavarezi), Juventus - Lyon (1-0 pentru francezi) şi Barcelona - Napoli (1-1).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri