Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412951/1/dragomir.jpg

FCSB are parte de un final de sezon extrem de slab, în care şansele la titlu sunt foarte mici, iar posibilitatea unei calificări în cupele europene, din Casa Liga 1, este pusă în pericol. Potrivit declaraţiilor lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gigi Becali are în plan ca din sezonul următor să nu mai investească bani la echipă; bugetul va fi şi mai mic decât în anii precedenţi.

Dragomir consideră că Florinel Coman, Man şi Tănase vor fi vânduţi, pentru ca omul de afaceri să nu mai scoată bani din propriul buzunar. ”Prevăd că la anul situaţia o să fie şi mai rea. Am auzit că Gigi nu mai vrea să bage bani la echipă, iar dacă nu o să mai bage bani, atunci echipa lui va ajunge mai rău decât Dinamo. Îşi va vinde vedetele din echipă, Coman, Man Tănase, iar Gigi o să rămână doar cu centrul de juniori.

Dar Gigi şi-a făcut rău cu mâna lui din cauza politicii sale pe care a ales-o să o ducă la echipă. Apariţiile TV de după meciuri, atacurile la jucători, implicarea la primul 11 şi multe altele au dus ca Gigi de cinci ani să nu mai câştige campionatul, iar acum nici de locul 3 nu este sigur”, a spus Dragomir, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele