Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dragomir îl laudă pe Grozavu: "E cel mai bun antrenor al momentului. Nu suflă nimeni în faţa lui!"

Superliga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20177215/1/leo-grozavu.jpg


Parcursul excelent al lui Sepsi OSK în play-off-ul acestui sezon din Casa Liga 1 l-a făcut pe Dumitru Dragomir să-i acorde lui Leo Grozavu titlul de cel mai bun antrenor din campionatul intern.
 
Grozavu face o treabă excelentă în Covasna, iar rigoarea tactică şi modul în care-şi aşază pe teren au creat mari probleme echipelor care se bat la titlu. Sepsi s-a transformat rapid în sperietoarea CFR-ului, FCSB-ului şi Craiovei, iar acum are speranţe că ar putea prinde locul al treilea, un obiectiv care părea îndrăzneţ la startul mini-campionatului care va decide câştigătoarea titlului.
 
Pentru Dumitru Dragomir, cheia succesului lui Sepsi este Leo Grozavu, antrenor despre care are doar cuvinte frumoase şi pe care l-ar vedea, în viitorul apropiat, implicat în lupta la titlu:
 
"Leo Grozavu e cel mai bun antrenor român la ora actuală, exceptându-i pe cei de afară. E clar! L-am criticat, dar îşi ţine echipa în mână, nu iese dintr-o idee tactică şi pune presiune pe echipă. Jucătorii lui fug în draci. L-aş aduce la orice echipă care trage la titlu. Dacă aş fi orice echipă din România, prima dată la el m-aş duce! Are personalitate, acum se îmbracă frumos şi vine îngrijit la meciuri... Nu suflă nimeni în faţa lui!”, a spus Dragomir, pentru GSP.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele