Ultima oră
Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro
Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!" Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"
Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid
NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU NEWS ALERT | Stadioanele din România se închid din nou! Decizia luată azi de CNSU
VIDEO ǀ Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, vineri, de la 20:30, la Look Sport+. Echipele probabile VIDEO ǀ Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova, vineri, de la 20:30, la Look Sport+. Echipele probabile
VIDEO ǀ FC Buzău – Unirea Slobozia se joacă vineri, de la 15:30, la Look Sport. Echipele probabile VIDEO ǀ FC Buzău – Unirea Slobozia se joacă vineri, de la 15:30, la Look Sport. Echipele probabile

Dragomir militează pentru menţinerea lui Adi Mutu la FC U Craiova: ”Dacă îl schimbă, nu sunt profesionişti”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20400966/1/steaua-bucuresti-middlesbrough-fc-semifinala-tur-cupa-uefa-20-04-2006.jpg

Adrian Mutu nu a reuşit, până acum, să obţină rezultate prea bune cu FC U Craiova, astfel că se tot vorbeşte în spaţiul public despre o posibilă despărţire a părţilor. Cu toate acestea, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat că ar fi o greşeală a lui Adrian Mititelu Jr. să ia o astfel de decizie.

Dragomir crede că Mutu are nevoie de timp pentru a regla lucrurile, mai ales că în vară s-au făcut multe schimbări de lot, iar FC U Craiova este, până la urmă, o nou-promovată în Casa Liga 1.

Îl văd pe Mutu continuând la Craiova. Acum abia începe să-şi facă şi el echipă. Dacă îl schimbă pe Mutu, nu sunt profesionişti. Dacă am un contract cu dumneata, te las să termini contractul, suntem o ţară civilizată!

Ţine-l şi termină contractul, iar la sfârşitul lui poţi da un verdict, dacă a fost sau nu ceva de capul lui. Dar jucătorii aduşi din străinătate sunt vai de mama lor. Mutu ar trebui să joace cu Compagno, e vârf de meserie”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la GSP.

Lucian Goian, şi el de partea lui Adrian Mutu

FC U Craiova a făcut un meci bun cu FCSB, chiar dacă a cedat cu 0-1. Adrian Mutu a organizat exemplar echipa din punct de vedere defensiv, iar dacă nu ar fi fost penaty-ul dictat pentru FCSB, după o fază controversată, atunci oltenii ar fi putut lua un punct, cel puţin. Prezent fiind în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport +, Lucian Goian a lăudat echipa oltenilor.

Crede că Mutu a reuşit ceea ce reuşesc doar antrenorii cu mare experienţă, să formeze o barieră umană în faţa unei echipe contra căreia a pornit de la bun început cu şansa a doua. ”Este normal să aibă o anumită frustrare Mutu, pentru că FCSB nu a fost cu nimic peste echipa lui, poate că de acolo au pornit acuzele.

Penalty-ul s-a dat uşor, dar sunt alte persoane care pot să infirme sau să confirme acest lucru. Mutu a pregătit bine jocul, culoarele FCSB-ului au fost blocate bine. FC U a venit şi după rezultate negative, nu era cu moral prea bun.

Craiova a făcut o partidă tactică excelentă. Era un meci care se putea decide după o fază fixă, ceea ce s-a şi întâmplat”, a declarat Lucian Goian, în emisiunea Fotbal Look.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt