Ultima oră
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian
 VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!"
JO 2020, Tenis | Andy Murray a fost eliminat în sferturile de dublu JO 2020, Tenis | Andy Murray a fost eliminat în sferturile de dublu

Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia

Rapid Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20252814/1/rps3959.jpg

Dragoş Grigore (37 de ani) s-a despărţit zilele trecute de Ludogoreţ, iar acum este în căutarea unui nou angajament. Fundaşul are o propunere din Casa Liga 1, dar şi trei din Turcia. Din câte se pare, Grigore tinde să revină în România.

Potrivit TelekomSport, Dragoş Grigore este în negocieri cu Rapid, recent promovată în Casa Liga 1. Au fost purtate primele reprize de discuţii, iar părţile nu sunt deloc departe de a se înţelege.

Aventura lui Dragoş Grigore cu Ludogoreţ s-a teminat după trei ani şi trei titluri consecutive. Contractul său cu gruparea bulgară a fost reziliar de comun acord. Grigore a pleacat de la Ludogoreţ după 19 meciuri jucate în ultimul sezon, iar acum bulgarii rămân cu doi fotbaliţti români, Claudiu Keşeru şi Dorin Rotariu, după ce Cosmin Moţi şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist şi a acceptat să preia postul de director tehnic al clubului.

Fost internaţional român, Grigore e cotat la 500.000 de euro şi, pe lângă trofeele câştigate cu Ludogoreţ, mai are o Cupă (2011/2012) şi o Supercupă a României (2012/2013), ambele cu Dinamo.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele