Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dragoş Nedelcu revine în Casa Liga 1. Gigi Becali a oferit detalii. ”Când îi dau eu drumul unui jucător, ştiu de ce îi dau drumul”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20556800/1/nedelcu-fortuna.jpg

Dragoş Nedelcu (24 de ani) nu are deloc viaţă uşoară în liga a doua germană, iar şansele ca Fortuna Dusseldorf să achite două milioane de euro pentru a-l cumpăra în vară de la FCSB par, în acest moment, minime spre inexistente.

Cei de la Dusseldorf sunt dispuşi să îl cedeze pe Nedelcu sub formă de împrumut, iar acesta a fost chemat la un club din Casa Liga 1. Gigi Becali a dezvăluit că FCSB nu îl va reprimi, însă fotbalistul avea nevoie de acordul clubului pentru a putea semna cu altă formaţie din campionat.

Becali este de părere că în acest moment Nedelcu nu îi poate ajuta pe cei de la FCSB în tentativa de a câştiga titlul şi astfel a fost de acord să evolueze la o rivală, al cărui nume nu a fost făcut deocamdată public.

”Nedelcu a cerut voie că vrea să meargă la un club din România şi i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo şi am înţeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Şi eu i-am spus lui Mihai, 'da, mă, să îi daţi!'.

Când îi dau eu drumul unui jucător, ştiu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, ştiu de ce l-am vândut. Eu ştiu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să ştii că aia e”,
a spus Becali, pentru AS.ro

  • O pasă de gol a reuşit Dragoş Nedelcu pentru Fortuna Dusseldorf în zece meciuri. 400.000 de euro este cota de piaţă a acestuia, conform Transfermarkt.com.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele