Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Dragoş Nicolae Mădăraş l-a învins pe Filip Jianu, în primul tur al turneului challenger de la Bucureşti

Tenis Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20402549/1/madaras.jpg

Jucătorul român Dragos Nicolae Mădăraş, care reprezintă Suedia în circuitele ATP şi ITF, s-a calificat în turul al doilea al Trofeului Ţiriac-Năstase, un turneu challenger care are loc la Bucureşti, cu premii totale de 44.000 de euro.

Tenismenul de pe locul 437 ATP, venit din calificări, l-a învins, luni, în prima manşă, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Filip Jianu, locul 327 ATP, după un meci care a durat o oră şi 33 de minute.

Sportivul de 24 de ani va evolua în optimi cu cehul Jiri Lehecka, locul 195 ATP şi cap de serie numărul 8.

Într-un alt meci din turul I, Nicolae Frunză, locul 650 ATP, beneficiar al unui wild card, a fost învins, cu scorul de 7-6 (3), 6-4, de cehul Filip Horansky, locul 204 ATP.

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 730 de euro şi cu câte şapte puncte ATP. Jucătorii eliminaţi în turul I primesc doar un cec în valoare de 450 de euro.

Alte meciuri cu români de pe tabloul principal de simplu sunt următoarele:

Nicholas David Ionel, locul 474 ATP, beneficiar al unui wild card - Ştefan Paloşi, locul 654 ATP, beneficiar al unui wild card;

Vit Kopriva (Cehia), locul 199 ATP, cap de serie numărul 7 - Marius Copil, locul 248 ATP.

Favoritul principal al acestui turneu este Stefano Travaglia, locul 98 ATP, care a trecut în primul tur de cehul Lukas Rosol, locul 259 ATP, cu scorul de 6-4, 6-3. 

Alţi jucători cunoscuţi care participă la acest turneu sunt moldoveanul Radu Albot, locul 104 ATP (fost numărul 39 mondial) şi cap de serie numărul 2, australianul Thanasi Kokkinakis, locul 183 ATP (fost numărul 69 mondial) şi al treilea favorit, rusul Teimuraz Gabaşvili, locul 273 ATP (fost 43 mondial), şi germanul Maximilian Marterer, locul 190 ATP şi cap de serie numărul 6, fost numărul 45 mondial.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele