Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Drama trăită de Nathan Ake, la scurt timp după ce a marcat primul său gol în Liga Campionilor

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20397966/1/ake.jpg

Fotbalistul echipei Manchester City, Nathan Ake, a anunţat în social media că tatăl său a murit la câteva minute după ce l-a văzut înscriind în Liga Campionilor.

“Ultimele săptămâni au fost cele mai dificile din viaţa mea, tata a fost foarte bolnav şi nu mai era posibil niciun tratament. Am avut norocul de a avea susţinerea logodnicei mele, familiei şi prietenilor. Ieri, după o perioadă dificilă, am înscris primul meu gol în Liga Campionilor şi după doar câteva minute el a trecut în nefiinţă, cu mama mea şi fratele meu alături. Poate aşa a fost să fie, să mă vadă jucând era mereu pentru el un motiv de mândrie şi îl făcea fericit. Ştiu că eşti mereu cu mine, vei fi mereu în inima mea şi acesta a fost pentru tine, tata”, a scris Ake, joi, pe Instagram.

Miercuri seară, Manchester City a învins Leipzig cu scorul de 6-3, în grupele Ligii Campionilor, meci la care Ake a marcat în minutul 16.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathan Aké (@nathanake)

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri