Ultima oră
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

Dramatism în preliminariile Champions League. Omonia Nicosia o elimină la penalty-uri pe Steaua Roşie Belgrad

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19483137/1/ste.jpg

Omonia Nicosia s-a calificat în play-off-ul Champions League, după ce a eliminat Steaua Roşie Belgrad. După 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1, iar la loviturile de departajare, ciprioţii s-au impus cu 4-1.

Scorul a fost deschis de Omonia, Luftner, cehul a lovit mingea cu capul, după un corner, mingea fiind bâlbâită de defensiva sârbilor, iar în cele din urmă a ajuns în poartă.

Steaua Roşie Belgrad a egalat prin Ivanic, în prelungirile primei reprize. După care, până la finalul extra-time-ului nu s-a mai schimbat tabela de scor.  Campioana Serbiei a avut mai multe ocazii şi posesia mai mare, dar nervii mai slabi la penalty-uri, unde au ratat Falcinelli şi Degenek. Pentru Omonia nu a ratat nimeni din cele 4 serii.

Pentru un loc în grupe, campioana din Cipru va juca cu Olympiakos.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri