Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Drum liber către FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova! Anunţul venit dinspre FC Argeş despre viitorul lui Cephas Malele

FCSB Publicat pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20109472/1/1616256876942.jpg

Prelungirea contractului lui Cephas Malele cu FC Argeş nu îi mai stârneşte interesul lui Viorel Tudose, după cum chiar sponsorul principal al Argeşului a declarat. Tudose s-a arătat indignat de ”suma astronomică” pe care au cerut-o impresarii atacantului pentru a-şi prelungi înţelegerea cu formaţia piteşteană, despre care a spus că depăşeşte cu mult 100.000 de euro la semnătură.

În plus, Tudose a fost deranjat şi de faptul că i s-a promis un răspuns din partea fotbalistului în 48 de ore, atunci când a vrut să îi prelungească angajamentul, iar Malele nu a revenit cu poziţia sa, deşi au trecut aproximativ patru săptămâni de la momentul respectiv.  

”Am avut o discuţie cu domnul Apostu (n.r. - impresarul lui Malele) şi vreau să vă spun că pe mine, personal, jucătorul Malele nu mă mai interesează. Dacă domnul primar Cristi Gentea, ceilalţi acţionari şi sponsori ai clubului FC Argeş doresc ca Malele să rămână la Piteşti şi doresc să plătească suma astronomică cerută de impresari… Jucătorul Malele a fost propus cu aceeaşi reţetă financiară ca şi acum trei săptămâni şi am spus că pe mine nu mă mai interesează. Dacă altcineva şi-l doreşte, să plătească suma aceea. Eu unul nu sunt de acord şi nu voi plăti în veci. 

Este vorba despre mult mai mult de 100.000 de euro la semnătură. La fel i-am dat şi noi la semnătură. Dar jucătorul Malele nu a semnat deocamdată cu niciun alt club… Cel puţin aşa mi s-a spus mie, pentru că nu mai cred pe nimeni. Deşi mi s-a spus că ceea ce s-a discutat între noi a rămas doar între noi. Mi s-a spus că el va da un răspuns în 48 de ore şi au trecut trei, patru săptămâni. Pentru mine, subiectul Malele nu mai este de actualitate. Eu, împreună cu Cristi Gentea şi ceilalţi sponsori, vreau să creăm un club după chipul şi asemănarea mea. Dacă cei care vor să vină aici consideră că acest lucru nu este posibil, atunci nici eu, dacă voi rămâne la FC Argeş, nu mai consider că este de interes. Nu vom mai lucra cu jucători care ne pun sula în coaste.”, a declarat sponsorul principal de la FC Argeş, Viorel Tudose, pentru ”Jurnal de Argeş”.

Cu cele 14 goluri şi 3 pase de gol în 23 de apariţii, Cephas Malele a stârnit interesul granzilor FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Referitor la posibilitatea ca vârful cu dublă cetăţenie, elveţiană şi angoleză, să fi semnat deja cu trupa din Bănie, Tudose şi-a exprimat opinia într-o manieră caustică:

”Dacă Malele a semnat cu Craiova, să fie sănătos la Craiova, pe mine nu mă mai interesează Malele, un jucător care ne-a întors spatele. Din luna octombrie i s-a propus prelungirea contractului, cu o reţetă financiară mult peste campionatul României, cel mai bine plătit jucător pe care l-a avut vreodată FC Argeş. Lăsaţi-mă să mă gândesc! A schimbat impresarii, nu mai era nimic valabil şi acum suntem noi puşi la zid. Eu unul nu o să accept niciodată aşa ceva. Vreau să mai spun că am fost prezent la toate meciurile lui FC Argeş din ultima perioadă, cu excepţia înfrângerilor de la Cluj şi Mediaş.”.

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Cephas Malele (27 de ani), conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele