Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

Dublă lovitură! FC Botoşani şi-a întărit atacul cu doi fotbalişti experimentaţi în Casa Liga 1

FC Botoșani Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20563254/1/rapid-bucuresti-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-18-12-2021.jpg

FC Botoşani, ocupanta locului 4 din Casa Liga 1, a oficializat venirea la echipă a lui Sebastian Mailat, un atacant în vârstă de 24 de ani cu nume în CV precum CFR Cluj, FC Voluntari, ”U” Cluj sau Gaz Metan Mediaş.

Înţelegerea dintre Mailat şi gruparea moldavă are valabilitate pentru următorii 2 ani şi jumătate. 10 goluri în 105 apariţii şi-a trecut în cont Sebastian Mailat în prima ligă din România.

”Bine ai venit, Sebastian Mailat!

Atacantul Sebastian Mailat a semnat cu FC Botoşani pe o perioadă de 2 ani jumătate. In vârstă de 24 de ani, Mailat a mai jucat la CFR Cluj, FC Voluntari, U Cluj sau Gaz Metan Mediaş.

Mult succes, Sebi!”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei FC Botoşani.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Sebastian Mailat, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

De asemenea, formaţia moldavă a anunţat şi revenirea lui Mihai Alexandru Roman, un vârf de 29 ani, sosit liber după despărţirea de Universitatea Craiova.

Contractul atacantului cu 39 de goluri în 178 de meciuri, în primul eşalon, este valabil tot pe o perioadă de 2 ani şi jumătate.

”Bine ai revenit, Mihai Alexandru Roman!

Atacantul de 29 de ani a venit din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit de Universitatea Craiova şi se află la a doua aventură la FC Botoşani după cea din sezonul 2018-2019.

Mihai Roman II a semnat un contract valabil 2 ani jumătate cu FC Botoşani.

Mult succes, Mihai!”, a mai precizat formaţia moldavă, tot prin intermediul Facebook.

  • Transfermarkt îl estimează pe Mihai Alexandru Roman la 50.000 de euro. Cea mai ridicată cotă de piaţă a lui Roman a fost de 1,5 milioane de euro, în anul 2015.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele