Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Duckadam, răspuns imediat: "Vreau să-l informez asta pe domnul Becali!". Ce a spus despre cei 300.000 de euro primiţi de la finanţatorul FCSB

Superliga Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420862/1/duckadam.jpg


La puţin timp după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a plătit 300.000 de euro în zece ani pentru a reprezenta FCSB şi că a mers în 26 de deplasări europene, Helmut Duckadam i-a răspuns finanţatorului FCSB. Eroul de la Sevilla consideră şi-a meritat banii, dar şi că omul de afaceri e informat greşit de oamenii pe care-i ţine lângă el.
 
"Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna şi că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul. Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională", a declarat Duckadam, pentru Antena Sport.
 
Plecat de la echipă în plin campionat, Duckadam nu se dezice de momentele în care a fost de partea celor de la FCSB şi are o problemă cu oamenii din jurul lui Becali, nu cu finanţatorul clubului: "Le doresc baftă în continuare. Cei din jurul dânsului îl mai informează, "prietenii mei" de lângă dânsul. Eu nu ma dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic". 

În timp ce eroul de la Sevilla a spus public că s-a simţit marginalizat la FCSB, Becali a venit la conferinţa de presă cu un teanc de hârtii prin care a încercat să arate că fostul goalkeeper a fost în 26 de deplasări alături de echipă şi a dezvăluit că, în ultimii zece ani, i-a plătit lui Duckadam aproximativ 300.000 de euro: "Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câştigat de la mine 300.000 de euro de la mine nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.
 
Eu i -am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie", a declarat finanţatorul FCSB.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele