Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Duckadam, rechemat în fotbal! ”Momentan nu a acceptat, dar îl vom convinge”

Academica Clinceni Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19480598/1/duckadam.jpg

Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, a declart că e posibil ca în viitorul apropiat Helmuth Duckadam să fie ofertat din nou pentru postul de preşedinte de imagine. În primă fază fostul mare portar a refuzat, dar edilul este decis să îi propună din nou un post în club.

Ne gândim, la un moment dat, să îi propunem domnului Duckadam să ocupe funcţia de preşedinte de imagine al echipei de fotbal Academica Clinceni. Momentan nu a acceptat, dar în perioada imediat următoare îl vom convinge. Mănuşile vor fi puse chiar la intrarea în Liceul Sportiv Clinceni, vom realiza un muzeu al sportului românesc”, a declarat primarul Clinceniului.

Helmuth Duckadam continuă să facă dezvăluiri din perioada în care era angajat la FCSB. Fostul portar a vorbit acum despre un aspect recunoscut de Gigi Becali, dar despre care s-a ferit să discute când ocupa la fosta campioană a României o funcţie oficială. Aceea că omul de afaceri se bagă peste antrenor şi îi face echipa.

Abia acum Duckadam spune că este o greşeală, că ia din autoritatea tehnicienilor pe care îi roteşte destul de des şi că jucătorii nu mai ştiu cum să reacţioneze.

Becali ia din autoritatea antrenorului! E o greşeală, iar jucătorii nu mai iau în serios tehnicianul. Sunt fotbalişti care au linie roşie cu patronul, iar tu nu mai poţi să fii şeful vestiarului. 

Când eşti scos la pauză, te afectează! Mă aşteptam la mai mult de la Adi Petre. Cred că trebuia forţat puţin, mai ales că a fost coleg cu Man la UTA. Trebuia lăsat să joace puţin mai mult. Nu e un jucător care să rupă gura târgului. Câţi fotbalişti nu erau vedete la echipele lor şi când au venit la FCSB nu au mai făcut faţă? A fost şi cazul lui Vînă, la un moment dat. Cum juca la Viitorul? Ori îi dai încredere de la început, ori nu are rost să-l mai transferi”, a declarat Helmuth Duckadam la Realitatea Plus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri