Ultima oră
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii

Dumiter a explicat de ce a refuzat oferta FCSB. Mesajul pentru Gigi Becali: "Nu mă interesează banii, vreau să-mi construiesc cariera"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20248242/1/rps5901.jpg

Ioan Andrei Dumiter (22 de ani) a decis să rămână la Sepsi Sfântu Gheorghe, refuzând oferta FCSB. Atacantul a precizat că n-a vrut să vadă contractul propus de către vicecampioana Ligii 1, întrucât prioritatea este să se dezvolte într-un mediu bun, cu trimitere la implicarea patronului Gigi Becali în selecţie la FCSB.

Sepsi şi FCSB au bătut palma pentru suma de 350.000 de euro şi 20 de procente dintr-un viitor transfer, iar Becali a părut că-l convinge pe jucător cu un salariu dublu faţă de cel de la Sepsi, unde câştiga 4.500 de euro lunar.

Gigi Becali a declarat că transferul a picat din cauza impresarului Cătălin Sărmăşan, cel care l-a reprezentat pe Dumiter până de curând. Becali l-a catalogat pe fotbalist drept ‘sclav’ la ‘stăpânul’ impresar.

“Am avut timp să stau să reflectez asupra carierei mele şi cred că am luat cea mai bună decizie să rămân la Sfântu Gheorghe şi să încep să-mi construiesc cariera cu adevărat. Mi-am dorit să rămân la Sfântu Gheorghe şi asta fost cel mai important pentru mine, a fost decizia luată cu oamenii din jurul meu şi cred că e cea mai bună opţiune. În ultimul moment m-am răzgândit, era să mă duc, dar stând bine şi analizând situaţia cu familia, am luat decizia să rămân la Sfântu Gheorghe.

Pe cinci ani era contractul, era o perioadă îndelungată, dar înainte să refuz, nici n-am văzut contractul, adică am refuzat înainte să văd contractul. Nu mă interesează banii, eu vreau să-mi construiesc cariera şi cred că cel mai bun mediu este aici.

Nu cred că o să regret, deoarece mi-am asumat şi atunci e mai uşor să treci peste anumite decizii. A fost 100% decizia mea. Nu m-a influenţat nimeni, nu au venit din stânga sau dreapta, au fost foarte multe discuţii, foarte multe tel, foarte multe păreri ascultate, dar decizia a fost a mea şi mi-o asum. Prioritar pentru mine e să ajung afară, acolo e fotbalul adevărat, acolo îmi doresc să ajung. Visez să ajung în unul dintre primele cinci campionate şi, dacă se poate, mi-aş dori să ajung la o echipă din La Liga”, a spus Dumiter pentru Telekom Sport.

Ioan Dumiter (22 de ani) a reuşit un gol şi două pase decisive în 9 meciuri pentru Sepsi în sezonul 2020-2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele