Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Dumiter a refuzat FCSB! "Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată"

Superliga Publicat pe 9 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20237677/1/rps5933.jpg

 

UPDATE 12:30 Ioan Andrei Dumiter a anunţat că a decis să rămână la Sepsi, refuzând oferta FCSB!

"Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze şi celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, şi celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, ştiu că şi ei erau puţin supăraţi pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înţeles.

Sunt în vacanţă acum, aşa cum am văzut că aţi scris, sunt câteva zile în Bulgaria să mă relaxez. Apoi mă apuc de treabă la Sepsi şi vreau să avem rezultate şi mai bune decât sezonul precedent. Vedem în următoarea perioadă de transferuri ce se mai întâmplă", a spus Dumiter pentru Fanatik.


Transferul lui Andrei Dumiter (22 de ani) de la Sepsi la FCSB, anunţat de Gigi Becali zilele trecute, a intrat în impas, după cum anunţă agentul Florin Vulturar.

 
Cele două cluburi au bătut palma pentru suma de 350.000 de euro şi 20 de procente dintr-un viitor transfer, iar Becali a părut că-l convinge pe jucător cu un salariu dublu faţă de cel de la Sepsi, unde câştiga 4.500 de euro lunar. Probeleme au apărut, însă, din câte se pare, dinspre impresarul Cătălin Sărmăşan, cel care l-a reprezentat pe Dumiter până de curând. Acum, Florin Vulturar, imrpesarul care i-a dus la FCSB pe Stipe Vucur şi Alexandru Creţu, anunţă că situaţia s-a blocat, iar Dumiter nu mai e de găsit:
 
"Eu am intermediat şi transferul lui Dumiter. Hai să vă zic care a fost situaţia. Sepsi nu a vrut să se despartă de el până nu aveau înlocuitor, voia un jucător din Portugalia.
 
De trei săptămâni am discutat cu cei de la Sespi şi în urmă cu câteva zile am ajuns la un acord între cluburi. S-au făcut actele, iar băiatul m-a căutat printr-un coleg de la Sepsi şi mi-a spus că ar dori să-l ajută, că el nu mai are contract cu niciun agent.
 
S-au făcut actele şi m-a sunat ca să-mi spună că are totuşi un agent. I-am zis că nu e nicio problemă, dar nu ştiu unde s-a ajuns de aici... Nu pot să-mi dau seama. 
 
Fotbalistul era încântat de toate condiţiile, era foarte fericit că pleacă la FCSB, a fost de acord cu totul. Dar dintr-o dată s-a rupt totul! E o problemă destul de complexă. Nu ştiu cum se poate debloca, jucătorul nu răspunde la telefon", a declarat Vulturar, devenit agentul de încredere al lui Becali în ultima perioadă, la Pro X.

"Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro", spunea Becali, sigur pe el, înainte ca informaţiile privind problemele cu impresarul să devină publice.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele