Ultima oră
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen

Dumitru Dragomir a vorbit despre naţionala U-21 a României. ”Lipseşte în totalitate toată această gamă de care eu v-am spus”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19516130/1/look-sport-live-dumitru-dragomir-1.jpg

Reprezentativa U-21 a României a obţinut la ultima acţiune o victorie cu Malta şi un eşec cu Ucraina, astfel se mai poate califica la Campionatul European de anul viitor doar de pe locul secund, dar pentru asta este nevoie de un succes cu liderul Danemarca, luna viitoare.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF este optimist în privinţa calificării, dar este îngrijorat în privinţa tinerilor fotbalişti care nu au condiţii să se pregătească aşa cum trebuie, pentru a ajunge la echipa naţională.

”Cred că se califică, dar nu am mare încredere pentru că uitaţi din echipa de tineret, pe care noi am numit-o aşa ca după 20 de ani o echipă trăznet, nimeni nu dă randament când ajunge în echipa mare a României.

”Nu, nu ajută cu nimic (n.r – despre regula U21). Şi la Divizia B, şi la Divizia C, dar nu ajută. Până ajungi să joci de la Divizia C în sus, între 6 şi 15 ani îţi trebuie terenuri, îţi trebuie alimentaţie, îţi trebuie medicamentaţie, îţi trebuie antrenori plătiţi bine ca să lucreze bine cu tine. Lipseşte în totalitate toată această gamă de care eu v-am spus.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele