Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Dumitru Dragomir a vorbit despre problemele de la Poli Iaşi. ”L-au expus nemeritat pe Andrei Cristea, iar el se poate distruge şi ca om după ce a intrat în scandalul asta”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20043695/1/vlcsnap-2021-01-06-17h44m29s813.png

Andrei Cristea a fost demis miercuri, din funcţia de antrenor al celor de la Poli Iaşi şi a rămas în lot, în calitate de jucător. Joi însă lucrurile au luat o turnură total neaşteptată, după ce acesta a condus antrenamentul, informează gsp.ro

Primarul Mihai Chirica s-a implicat activ în ceea ce speră să fie un şoc la lanterna roşie din Casa Liga 1 şi, pe lângă debarcarea lui Cristea, l-a dat afară pe Anton Heleşteanu, şeful scoutingului, şi l-a penalizat pe preşedintele Ciprian Paraschiv cu zece procente din salariul pe trei luni. Ultima e o mişcare menită să-l forţeze pe Paraschiv să-şi dea demisia, dar şi să mute responsabilitatea numirii unui nou antrenor în birourile Comitetului Director. În mod paradoxal, Cristea încă rămâne la conducerea antrenamentelor.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a comentat situaţia de la clubul din Copou.

„Îmi pare tare rău de Andrei Cristea, iar aici eu îl văd vinovat pe primar. Nu te poti juca aşa cu cariera lui Cristea. Macar dacă Andrei făcea ca Prepeliţă. Primarul trebuia să îl convingă să se lase de fotbal din postura de jucător. Nu joci cu el alba-neagra

L-au expus nemeritat pe Andrei Cristea, iar el se poate distruge şi ca om după ce a intrat în scandalul asta cu arbitrul Radu Petrescu. Conducătorii trebuie să îi lase pe jucători să işi termine cariera de fotbalist, iar apoi să îşi termine şcoala de antrenori.

Văd că FRF nu intervine deloc. Un doctor nu face operaţii de unul singur încă de când este student. Pe Sergio Ramos de la Real Madrid sau pe Pique de la Barcelona nu o să îi vedeţi în postura în care s-a aflat Andrei Cristea câteva săptămâni, dar noi trăim în România.

Aici zici că suntem prin lumea a treia spre a patra cu fotbalul din toate punctele de vedere. Cristea a făcut pentru Poli Iaşi cât nu au facut toţi primarii, dar a greşit că a ales cu inima şi nu a gândit cu mintea limpede”
, a spus Dragomir, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele