Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Dumitru Dragomir, anunţ sumbru: "Altfel, falimentul va fi inevitabil"

Superliga Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19990780/1/dumitru-dragomir.jpg


Condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare în Dosarul Interagro poate aduce mari probleme pentru Astra. Dumitru Dragomir crede că giurgiuvenii depind, acum, de loialitatea angajaţilor faţă de patronul lor.
 
"Este păcat de ceea ce i se întâmplă lui Ioan Niculae. Gândiţi-vă că a făcut bine multor oameni. Sute, mii de angajaţii are… Acum, sunt nenorociţi toţi… Nu ştiu dacă a greşit sau nu, dar mă gândesc înainte la om, nu la afacerist.
 
Ce se va întâmpla cu Astra e greu de spus. Dacă au o strategie, poate să o ducă mai departe. Oricum, din ce am văzut, clubul se cam auto-finanţa. Eu am mare încredere în Dani Coman, este un conducător foarte bun şi are puterea să salveze situaţia. Depinde însă de un aspect important: dacă nu fug toţi angajaţii ca şobolanii de pe corabie, pentru că a luat foc! Altfel, falimentul va fi inevitabil", a declarat fostul şef al LPF, pentru ProSport.
 
IIoan Niculae (66 de ani), patronul celor de la Astra, a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia în Dosarul Interagro este una definitivă!
 
În primă fază, cel mai bogat patron din Casa Liga 1 a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs şi au cerut pedeapsa maximă. Iar judecătorii au dispus condmnarea la cinci ani de închisoare, anunţă Realitatea Plus.
 
Pe lângă pedeapsa principală, Niculae a primit şi interdicţiile de a fi acţionar, asociat şi administrator al unor societăţi comerciale pentru următorii trei ani, după executarea pedepsei.
 
Acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, Niculae a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, într-o sentinţă dată de Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu a fost, la acea vreme, una cu caracter definitiv. Procurorii suţin că, între august 2008 şi martie 2019, societăţile Interagro SA şi Libarom Agril SRL au încheiat şi derulat un contract fictiv, al cărui obiect era prestarea unor servicii din domeniul publicitar.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele