Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Dumitru Dragomir este fericit că Florin Tănase nu mai pleacă de la FCSB: „Ne rămân valorile în ţară!”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20551827/1/tan.jpg

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a comentat transferul picat al lui Florin Tănase, căpitanul de la FCSB.

Tănase a fost foarte aproape de o despărţire de clubul „roş-albastru” în această iarnă, însă cel puţin pentru moment, totul a picat.

Dacă nu a plecat, e clar că nu s-au înţeles la bani. Nu s-a plătit acea clauză carea trebuia achitată de cei care îl doreau. Dar stau să mă întreb, de ce oare ne bucurăm că ne pleacă valorile? 

Ar trebui să ne bucurăm că ne rămân valorile în ţară. Băiatul ăsta chiar e talentat şi e un câştig pentru fotbalul din campionatul intern, nu doar pentru FCSB”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele