Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dumitru Dragomir rămâne ferm pe poziţie: ”Tot Boloni va fi antrenorul naţionalei”

Echipa nationala Publicat pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20559076/1/dumitru-dragomir.jpg

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, rămâne ferm pe poziţie şi pe ideea pe care o are cu privire la numirea următorului selecţioner. Anume, el consideră că la naţională va veni tot Ladislau Boloni, chiar dacă, acum, Edi Iordănescu pare mare favorit să fie numit.

Dumitru Dragomir e convins că Boloni va da un răspuns pozitiv în cele din urmă, chiar dacă discuţiile au intrat în impas de câteva zile, din diverse motive. În plus, Dragomir consideră că tot ce a cerut antrenorul nu e deloc exagerat şi că, în mod normal, FRF trebuie să îşi dea acordul pentru doleanţele sale.

În istoria fotbalului românesc nu s-a mai întâmplat aşa ceva, ca naţionala să nu aibă un selecţioner atâta timp. Este fără precedent ce se întâmplă. Dar eu vă spun ceva şi o să vedeţi că am dreptate. Tot Boloni va fi antrenorul tricolorilor, chiar dacă s-a întârziat un pic cu această aşteptare.

Ar fi un adevărat dezastru dacă el ar refuza postul de selecţioner. Cerinţele lui, în negocierile cu federaţia, nu au fost exagerate, doar că sunt foarte ferme.

Ungurul ăsta e un băiat deştept. Tobă de carte şi de fotbal. Şi e mai român decât mulţi români. Uitaţi-vă de câte ori a jucat pentru România şi ce performanţe a avut. Cu asta spun totul.

Oricum, dacă el va refuza postul, pentru următorii antrenori cu care se va discuta ar fi o jignire, pentru că lumea i-ar considera ca a zecea roată la căruţă cum se spune în popor”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Telekom Sport.

Oficialii FRF se află în căutări acerbe pentru găsirea unui nou selecţioner. După ce avansaseră puternic discuţiile cu Ladislau Boloni, lucrurile au intrat în impas. Apoi s-au reorientat către Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

Marţi, au avut loc primele negocieri dintre Edi Iordănescu şi FRF, iar aspectele par a fi unele pozitive. Antrenorul a declinat o propunere din Arabia Saudită, a mers azi la sediul federaţiei şi au fost aduse în discuţie anumite aspecte.

Există însă şi o problemă, anume că nici Edi Iordănescu, la fel ca Boloni, nu acceptă o clauză prin care să fie dat afară, dacă va termina mai jos de locul 2 grupa din Liga Naţiunilor, în care România a fost repartizată cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri