Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Dumitru Dragomir, reacţie vehementă, după ce partida Dinamo - Astra a fost amânată. „Să piardă cu 0-3 dacă n-au avut grijă să se ferească!”

Liga I Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19570872/1/look-sport-live-dumitru-dragomir-1.jpg

LPF a decis amânarea meciului Dinamo - Astra Giurgiu, programat azi, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a din Casa Liga 1, din cauza focarului de coronavirus de la Astra. Peluza ‚Cătălin Hîldan’ acuză echipa giurgiuveană că a minţit în privinţa situaţiei.

Astra a raportat 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor de la prima echipă şi alte 12 cazuri la echipa a doua.

Nici Dumitru Dragomir nu i-a cruţat pe giurgiuveni. Fostul preşedintele al LPF este de părere că meciul trebuia pierdut la ”masa verde”, iar partidele din prima ligă să nu mai fie amânate din cauza cazurilor de Coronavirus.

Dumitru Dragomir a repetat de mai multe ori faptul că stadioanele ar trebuie deschise pentru suporteri.

„Să piardă cu 0-3 dacă n-au avut grijă să se ferească. Ia să vedem, se mai îmbolnăveşte vreunul după asta?

Toată Europa a dat drumul la stadioane, sunt mii de oameni în tribune, când ies, ies buluc. Mergeţi în pieţe să vedeţi ce se întâmplă. Oricât te-ai feri, când e să te ia dracu’, te ia din uşa bisericii. Eu mă duc în fiecare sâmbătă sau duminică la piaţă, îmi pun masca, mănuşi, dar ştiu că nu mă ajută dacă tuşeşte unul lângă mine… Deocamdată sunt bine.

Părerea mea e să se joace cu spectatori, să se ferească lumea. Cred că s-ar feri cu toţii. Uitaţi-va ce se întâmplă în lume. Sunt restricţii peste tot, dar este aproape imposibil să scăpăm. N-aţi văzut la metrou sau în autobuze ce se întâmplă? Trebuie să purtăm masca şi să ne ferim că n-avem încotro.

Deşi cred că oricât ne-am feri, tot o să trecem prin minunea asta cu toţii. De doctori trebuie să avem grijă. Ei să nu se îmbolnăvească pentru că dacă se îmbolnăvesc doctorii, e nenorocire!”
, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele