Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Dumitru Dragomir, savuros! Fostul şef al LPF, reacţie amuzantă cu privire la situaţia de la FCSB: ”Dacă îmi dă Pipera lui şi toate oile… să fiu eu angajatul lui Becali? M-aş împuşca înainte să intru la el”

FCSB Publicat pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472867/1/mitica-dragomir.png

Nu mai e vreun secret faptul că Gigi Becali se implică peste antrenori la FCSB, iar orice urmă de speranţă pentru tehnicieni, că pot avea mână liberă, a dispărut odată cu cele întâmplate cu Edi Iordănescu. Întrebat dacă ar putea colabora cu omul de afaceri, Dumitru Dragomir, fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, a răspuns din capul locului că nu va putea niciodată face aşa ceva.

În contextul actual, de la FCSB, Dragomir e sigur că acolo era nevoie de un antrenor cu multă personalitate şi care nu dă înapoi de la alegerile lui, fostul selecţioner Victor Piţurcă

Dacă îmi dă Pipera lui şi toate oile… să fiu eu angajatul lui Becali? M-aş împuşca înainte să intru la el. Dacă m-aş fi dus la Becali, zece ani la rând luam campionatul, cât trăiam.

Îl puneam antrenor pe Piţurcă! Eu am fost antrenor, am făcut şi şcoala de arbitri. Am jucat şi fotbal, am fost organizator de competiţii, vicepreşedinte de club, preşedinte de club, vicepreşedinte de Ligă, preşedinte de Ligă.

Am fost cu Victoria în cupele europene, am făcut construcţia Ligii, am ajutat la construcţia Arenei Naţionale, la Buftea, la Mogoşoaia. Am făcut în Parlament singur o lege organică.

Nu m-aş certa cu el. Eu am avut foarte mulţi şefi ca Gigi Becali. El spune şi lucruri bune. Lucrurile rele le-aş da deoparte”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Edi Iordănescu, cu oferta pe masă

După un contract încheiat prematur cu FCSB, Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte şi ar putea semna o înţelegere extrem de interesantă, în Europa, în liga secundă din Franţa. Ultimele informaţii aduc în discuţie o propunere pe care o are de la o formaţie de acolo.

Este vorba de Valenciennes, potrivit sport.ro, club aflat pe poziţia a 17-a în Ligue 2. Situaţia nu e deloc bună pentru formaţia care se interesează de fiul lui Anghel Iordănescu, pentru că acum se luptă pentru evitarea retrogradării. E la numai un punct de zona roşie.

Edi Iordănescu a cedat şi a demisionat de la FCSB, din cauza conflictului aprins care s-a iscat cu patronul clubului, Gigi Becali.

Echipa avea 7 victorii şi un egal în Liga 1. Patronul vicecampioanei recunoştea, la momentul respectiv, informaţia apărută în presă. Apoi, FCSB a confirmat decizia, prin intermediul unei postări pe Facebook!

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele