Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Dunărea Brăila, eşec la limită în EHF European League, contra lui Siofok, deţinătoarea trofeului

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19925891/1/bra-sio.jpg

Dunărea Brăila a cedat pe teren propriu, cu scorul de 25-26, în faţa lui Siofok (Ungaria), în etapa III din EHF European League.

Româncele au avut o primă parte de meci excelentă, iar la pauză au intrat cu avantaj, 14-11. În actul secund câştigătoarele ultimei ediţii a competiţiei au recuperat treptat din handicap şi au egalat, Brăila a dat replica imediat şi a preluat din nou conducerea pe tabelă, dar degeaba.

În ultimele 10 minute Siofok a preluat conducerea şi nu a mai scăpat victoria din mână, profitând şi de câteva erori pe faza ofensivă a fetelor de la Brâila.

Clasamentul grupei:

1. Siofok 5p. (3j)

2. Dunărea Brăila 3p. (3j)

3. Krasnodar 2p. (2j)

4. Fleury 0p. (2j)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele