Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Dunărea Călăraşi, afectată de problemele financiare. Pustai: "S-a văzut o diferenţă de stare de spirit" Arbitrajul lui Colţescu a enervat gazdele

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20224217/1/rps8611.jpg

FC Voluntari a câştigat meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi, scor 2-1, în manşa tur din barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1, transmis în direct pe Look Sport+. Antrenorul echipei din Călăraşi, Cristi Pustai, a declarat că problemele financiare au afectat jucătorii.

Dunărea Călăraşi a deschis scorul în minutul 31, prin Baudoin Kanda. FC Voluntari a întors rezultatul graţie reuşitelor lui Jefte Bentacor (42’) şi Alexandru Vlad (73’).

În minutul 90+3, de la gazde a fost eliminat Ariel Lopez, care a primit al doilea cartonaş galben.

A fost un meci controlat clar de FC Voluntari, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 14-1.

Meciul retur e programat pe 2 iunie, la Voluntari, în direct pe Look Sport+.

"S-a văzut o diferenţă de stare de spirit, e evidentă. Mai este un joc, dar şansele au devenit şi mai mici. Noi am pierdut şansa unei calificări directe în momentul în care a început play-off-ul. Am avut probleme mari, au fost oscilaţii în joc. Şi acum avem infirmeria plină. Vedem cu cine mai jucăm.

Domnul Colţescu e un domn şi are exces de zel. A dat cartonaş roşu la ultima secundă, gestul ăsta spune totul, n-ar trebui să-l comentez. Singurele incidente din activitatea mea sportivă sunt cu acest om, să nu-i zic domn, arbitrul Colţescu.

După ce am dat gol, ne-a retras puţin. Apoi am comis o greşeală la golul lor. Ce ne mai rămâne de făcut? Să fim optimişti, rămâne acest optimism care ne-a adunat în situaţiile grele şi ne-a adus aici. Ei trebuie să se bucure de acest baraj, să se bucure de fotbal. În partida retur avem şansa noastră, e mică, dar o să vedem", a spus Cristi Pustai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele