Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Dunărea Călăraşi scapă de emoţiile retragerii din campionat. ”Vreau să ducem din nou echipa în Liga 1! ”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19910056/1/dsc-1436-v1.jpg

La începutul anului situaţia la Dunărea Călăraşi stătea sub semnul întrebării, din cauza problemelor financiare. Fostă participanta din Casa Liga 1 a reuşit să închege un lot puternic, cu care forţează revenirea pe prima scenă, dar lipsa banilor a făcut ca o mare parte din lot să îşi caute alt club, inclusiv antrenorul Cristian Pustai.

Lucrurile par că s-au rezolvat. Salvarea vine din partea autorităţilor judeţene, care au promis investiţii importante, prin care cei de la Dunărea să revină în Casa Liga 1.

”Avem un lot competitiv! Un antrenor cu o mare experienţă care ştie ce înseamnă marea performanţă. Vreau să ducem din nou echipa în Liga 1! Suporterii să aibă încredere şi să fie lângă echipă”, a spus, pentru Ediţia, Vasile Iliuţă, preşedintele CJ Călăraşi.

Au primit o mică parte din bani de curând

Situaţia s-a remediat considerabil chiar înainte de sărbători. Întreaga echipă a primit două salarii restante, iar viitorul sună mult mai optimist, în ciuda acestui fapt au rămas de achitat sume importante, inclusiv prime din stagiunea trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele