Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

După Figueiredo, Dinamo mai face două transferuri de la campioana CFR Cluj: Rodriguez şi Celar!

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20564952/1/cfr-cluj-steaua-rosie-belgrad-play-off-uefa-europa-league-26-08-2021.jpg

Dinamo a anunţat oficial că s-a înţeles cu portarul Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj, însă se pare că nu este singurul fotbalist care face mutarea din „Gruia” în „Ştefan cel Mare”. 

GSP notează că oficialii lui Dinamo au ajuns la un acord pentru a împrumuta încă doi fotbalişti de la campioana României, care vin să-i scape pe „câini” de retrogradare. Este vorba despre mijlocaşul defensiv Jonathan Rodriguez, 31 de ani, şi atacantul Dusan Celar, 25 de ani. 

Ambii vor fi sub formă de împrumut la Dinamo, în a doua parte a sezonului. Despre Rodriguez s-a mai scris, însă acum ar fi bătut palma. Acesta a sosit în vară la CFR şi a fost titular sub comanda lui Marius Şumudică, dar nu a fost şi pe placul lui Dan Petrescu. 

Atacantul sârb Dusan Celar vine de la echipa a doua a CFR-ului şi a mai evoluat în carieră la Smederevo, FK Sindjelic Belgrad, BASK Belgrad. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele