Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

După Simona Halep, Ashleigh Barty s-a retras şi ea de la Qatar Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20008675/1/bar.jpg

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, locul I WTA, a declarat forfait pentru Qatar Open, turneu de categorie WTA 500, programat între 1 şi 6 martie.

Ea a invocat o accidentare la glezna stângă, după ce a fost elimiantă, miercuri, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 de la Adelaide de amercanca Danielle Collins, locul 37 WTA, scor 3-6, 4-6.

Barty se alătură unui grup de jucătoare importante care au anunţat că se retrag de la Doha, între care Simona Halep, locul 3 WTA, americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA, şi Bianca Andreescu din Canada, locul 9 WTA. Andreescu nu va mai participa la niciun turneu până la Miami Open (23 martie - 3 aprilie).

Nici campioana de la Australian Open, japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA, nici americanca Serena Williams, locul 7 WTA, nu vor evolua la Doha.

Qatar Open a fost ultima competiţie la care Barty a participat în 2020, înaintea întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus. Ea a fost eliminată în semiifnale la Doha, de Petra Kvitova din Cehia (4-6, 6-2, 4-6).

Jucătoarele cel mai bine clasate care vor fi la ediţia din acest an a Qatar Open sunt ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA, Karolina Pliskova din Cehia, locul 6 WTA, şi Arina Sabalenka din Belarus, locul 8 WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele