Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

După Uhrin, Dănciulescu şi-a anunţat şi el plecarea de la Dinamo: "E singura decizie pe care o pot lua"

Superliga Publicat pe 11 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19299094/1/vlcsnap-2018-09-25-19h02m44s301.png

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, susţine că va părăsi şi el clubul, la finalul sezonului, nemulţumit fiind de situaţia de la club.

Danciu se arată deranjat de faptul că oamenii din conducere nu-şi asumă responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă cu echipa şi se simte arătat cu degetul de fiecare dată când rezultatele sunt sub aşteptări.

"Foarte multe lucruri s-au întâmplat în ultimul timp. E singura decizie pe care o pot lua la momentul actual. Nimeni nu-şi asumă nimic. Doar eu şi cu două, trei persoane suntem de vină, mereu. Mă deranjează vorbele spuse pe la spate. Cred că în aştia şapte ani... Dănciulescu nu a făcut nimic bun? Eu am stat şi am analizat mult timp şi nu are rost. Dănciulescu nu va minţi în fotbal, aşa cum mint alţii. Dacă stau să mă gândesc, poate regret că m-am întors. Eu am venit cu inima deschisă, alături de Mircea Rednic şi Alexandru David. Poate că în iarnă trebuia să plec, atunci cu cantonamentul. A fost o chestie penibila. Nu a fost o chestiune de bani. Aşa s-a hotărât în acel cantonament.Eu şi cu Prunea nu prinsesem lotul.

Cu Florin Prunea sunt într-o relaţie foarte bună, la fel cum sunt cu toţi din conducere. Că alte persoane vorbesc mai multe, despre ce au alţii, despre ce fac alţii... Cu domnul Negoiţă nu am mai discutat de când m-am întors, îl respect, dar la Dinamo e despre ce fac alţii. Nu e problema niciodată la noi. Cam ăsta e dialogul", a declarat Dănciulescu pentru ProX.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele