Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19410949/1/dusan-uhirn.jpg

Universitatea Craiova a câştigat în deplasare la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. În urma acestui rezultat, formaţia lui Cristiano Bergodi a urcat pe primul loc în campionat, cu două puncte peste CFR Cluj, care are însă un meci mai puţin disputat.

La final, tehnicianul ardelenilor s-a arătat resemnat:

"Sunt mulţumit de meci, am luptat mai bine. Dacă marcam 3 goluri în prima repriză, totul ar fi fost diferit. Am lăsat spaţii în centru, l-am pierdut pe Buş şi a devenit dificil pentru noi. Să nu uităm că am jucat cu un om în minus şi a fost important pentru noi.

Avem unele probleme, dar i-am scos pe jucători din această situaţie şi s-au concentrat la fotbal. Trebuie să fie concentraţi pentru următoarele meciuri. Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc", a declarat Dusan Uhrin, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt