Ultima oră
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă

Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20115094/1/uhrin-dinamo.jpg

Gheorghe Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo, după eşecul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, în manşa tur din semifinalele Cupei României, în direct pe Look Sport+. Imediat, fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ au anunţat numele noului antrenor, cehul Dusan Uhrin Jr. Florin Prunea, fost preşedinte la Dinamo, consideră că Uhrin este soluţia cea mai bună pentru ‘roş-albi’.

Gheorghe Mulţescu (69 de ani) pleacă de la Dinamo după numai patru meciuri, toate fiind eşecuri, 0-1 cu Poli Iaşi şi CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni şi 0-1 cu Astra.

Dusan Uhrin Jr (53 de ani), care a mai antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2019-2020 (când Florin Prunea era preşedintele clubului), a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1 (2021 - 2022).

Dinamo are cinci eşecuri consecutive, în Liga 1 şi în Cupa României. ‘Roş-albii’ vor începe play-out-ul de pe loc de baraj.

"E o variantă foarte bună! Cred că este de fapt singura soluţie viabilă în momentul de faţă! Îl cunosc foarte bine. Uhrin este o soluţie foarte bună în momentul de faţă, repet. Sunt convins că ar scoate-o la capăt fără probleme!

(despre Cupa României) Orice e posibil, dar Astra e o nucă tare în momentul de faţă! Important e ca Dinamo să iasă cât mai repede din situaţia asta.

Nea Gigi Mulţescu a venit cu sufletul deschis ca de fiecare dată! El este unul din simbolurile lui Dinamo. A fost de bună credinţă tot timpul, dar cred că a luat o decizie bună! A ştiut în ce se bagă, dar nu s-a putut mai mult.

În play-out se va juca cu cuţitele pe masă! Orice detaliu va conta şi e o competiţie foarte grea, de uzură. Aşa a fost mereu în ultimii ani. Au nevoie de cel puţin cinci victorii pentru a se salva. Eu cred că se poate redresa situaţia în continuare, mai ales cu Dusan Uhrin.

Le transmit jucătorilor să strângă rândurile rapid! Sunt acolo câţiva fotbalişti şi am încredere în ei pentru că îi cunosc pe mare parte dintre ei. Sunt jucători de caracter, care pot salva echipa", a spus Florin Prunea pentru Fanatik.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20115094/2/prunea-uhrin.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele